项目

芬赖剧院
Schouwburgplein 1,
5801 BV Venray

芬赖剧院改造及扩建

芬赖剧院方面希望该剧场不仅仅只是一个表演艺术的平台。

项目

建筑
改造

室内

The theatre wants a wide cultural living room for the municipality of Venray, which in addition to traditional stage art also place for smaller performances with an experimental character. A multifunctional theatre. This multi functionality is achieved by the cultivation of existing spaces and adding a multipurpose hall with its own lobby. This allows a large part of the parallel activities to take place. Thoroughly renovated the existing room. The acoustics and the air treatment is improved and the comfort is increased with new seats and more leg room. The existing and new lobby, get a new interior design as cultural living room of Venray

Client: Theatre Venray

© 版权所有 2018 - AGS建筑事务所 - 网页设计 Marc Bijl