Project

Winkelcentrum Molenhoek

Winkelcentrum Molenhoek Rosmalen

Winkelcentrum Molenhoek Rosmalen

Werkzaamheden

Architectuur
Renovatie

Delen op sociale media

De Molenhoekpassage is een uitbreiding en verbouwing van het winkelcentrum Molenhoek. AAI heeft, in samenwerking met Centrum Projecten, het ontwerp voor de renovatie en uitbreiding gemaakt voor winkelcentrum Molenhoek. Het gebouw wordt uitgebreid aan de zijde van de Slauerhoffstraat en er wordt een tweede entree gemaakt tegenover de nieuwe Aldi. Tevens wordt de bevoorrading van de Albert Heijn inpandig opgelost. De bestaande winkels behouden hun huidige plaats of worden op een nieuwe plek in het centrum opgenomen. Het parkeerterrein wordt door de gemeente Rosmalen binnen de bestaande grenzen geoptimaliseerd en uitgebreid met 40 plaatsen.

Opdrachtgever:  Bouwinvest

© Copyright 2017 - AGS Architects - Ontwerp & Realisatie door Marc Bijl