Project

SVB

SVB Hoofdkantoor Amstelveen

SVB Hoofdkantoor Amstelveen 

Werkzaamheden

Interieur

Delen op sociale media

Renovatie hoofdkantoor Sociale Verzekeringsbank. De SVB wordt gekenmerkt door een flexibel werkconcept. AGS Architects heeft een modulair systeem van wanden ontworpen en de ruimtes ingedeeld met maatwerk meubels.

Er zijn ontmoetingspleinen voor diverse afdelingen, maatwerk balies, informatiepunten, lockers, spreekkamers en reproruimten. De sfeer is open en transparant. Intern verhuizen, inkrimpen of uitbreiden is eenvoudig te realiseren binnen de modulair vormgegeven werkplekken. In dit hoofdkantoor is een landelijke conferentiecentrum ondergebracht.

De keuze voor materialisatie is afgestemd op duurzaamheid: hout, staal, natuursteen en een duurzaam en tijdloos design.

Uitgevoerd door AGS Architekten & Planners B.V.