Project

Nieuwbouw Botanie
Campus
Radboud Universiteit Nijmegen

Botanie RUN

Botanie RUN

Werkzaamheden

Architectuur
Interieur

Delen op sociale media

Botanie van de Radboud universiteit Nijmegen met klimaatkamers, kassen en kantoren. De nieuwe locatie voor de kassen en kantoren van Botanie heeft een compacte footprint in het groen en heeft een visuele en functionele relatie met de gebouwen van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.

De kantoren zijn in de kassen geplaatst. Hierdoor is er een directe relatie tussen de kantoren en overlegruimten met de activiteiten in de kassen. Het is een integraal geheel van kantoren, klimaatkamers en kassen. Het ‘uitgeschoven’ en overdragende deel van het kantoor vormt de luifel boven de entree en is een duidelijke verwijzing naar de andere gebouwen van de faculteit.

Opdrachtgever: Universitair Vastgoed Bedrijf Radboud Universiteit Nijmegen