Project

Basisschool De Horizon
Groningensingel 1183
6835 Arnhem

Basisschool De Horizon Arnhem

Basisschool De Horizon Arnhem 

Werkzaamheden

Architectuur
Renovatie

Delen op sociale media

Deze school voor speciaal onderwijs is ingrijpend gerenoveerd. Daarnaast is het gebouw zowel op de begane grond als op de 1e verdieping uitgebreid met nieuwbouw. Bij het ontwerp is rekening gehouden dat het gebouw onderhoudsarm diende te zijn. Gekozen is daarom voor schoonmetselwerk, aluminium kozijnen, trespa bekleding en zo weinig mogelijk schilderwerk. H++ glas, een gebalanceerd ventilatiesysteem en verlichting middels aanwezigheidsdetectie dragen bij aan de duurzaamheid van het gebouw.

Uitgevoerd door AGS Architekten & Planners B.V.

© Copyright 2017 - AGS Architects - Ontwerp & Realisatie door Marc Bijl