Project

Danone
Uppsalalaan 12 Utrecht
Science Park 3584 CT
Utrecht

Research & Development Centre Danone

Research & Development Centre Danone

Werkzaamheden

Interieur

Delen op sociale media

AGS heeft het complete interieur ontworpen voor het Research & Development Centre van voedingsconcern Danone. Het interieur verbindt, via een mooie gelaagdheid, research en medewerkers. In het pand bevinden zich een pilot plant, laboratoria, kantoren, een conferentiecentrum, een koffiebar, een restaurant en een Sensory Lab. Dit laatste is een ruimte waar in ‘cocons’ de producten uit het Lab worden geproefd en getest. Ons ontwerp is gericht op het scheppen van een open, dynamische en inspirerende omgeving met een hoog comfort en een grote mate van flexibiliteit en functionaliteit. Het gebouw zelf is ontworpen door architectenbureau Cepezed ( Delft ). Uitgevoerd door AGS Architekten & Planners B.V.

Opdrachtgever:  Danone Innovation Centre

Uitgevoerd door AGS Architekten & Planners B.V.

© Copyright 2017 - AGS Architects - Ontwerp & Realisatie door Marc Bijl