Mini congres verduurzaming van accommodaties en hotels

Op 15 februari 2017 vond in Heerlen het Mini-congres plaats met als thema Verduurzaming van accommodaties en hotels.

Delen op sociale media

In samenwerking met heuvelland Hotels heeft het center of Expertise S-built, met een consortium van bedrijven, gewerkt aan het project ZEAH: Zero Energy Accommodaties & Hotels. Uitgangspunt van ZEAH is om op een heldere en eenvoudige manier de diverse mogelijkheden op het gebied van verduurzaming in beeld te brengen. De stapsgewijze aanpak leidt tot een op maat gemaakt advies waarin maatregelen elkaar aanvullen en in een logische volgorde op termijn leiden naar een nul-energie gebouw.
Tijdens dit mini-congres werd er dieper ingegaan op de voordelen van het verduurzamen van accommodaties en hotels. Voor een uitgebreid verslag zie het artikel “Nieuwe regelingen moeten verduurzaming hotelsector mogelijk maken” op de website duurzaamgebouwd.nl.

Een van de sprekers was Paul Timmermans directeur van AGS ARCHITECTS

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2018 - AGS Architects - Ontwerp & Realisatie door Marc Bijl