Verbouwing winkelcentrum “De Bongerd” Heerlen

Winkelcentrum “De Bongerd” in Heerlen krijgt na jaren van leegstand een nieuwe huurder. Outletgigant TK Maxx opent als alles goed verloopt in het najaar van 2016 haar deuren. Het zieltogende winkelcentrum in hartje Heerlen, pal naast Schunck, wordt met de komst van de outlet-formule grotendeels gevuld. Het winkelcentrum krijgt een facelift.

Delen op sociale media

De verbouwing van “De Bongerd” in Heerlen nadert het einddoel. Met het opknappen van de begane grond gevels van De Bongerd wordt het pand nu helemaal in oude luister hersteld. Met dank aan de financieele bijdrage van IBA, maar natuurlijk ook van de gebouweigenaar Metroprop. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2016.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2018 - AGS Architects - Ontwerp & Realisatie door Marc Bijl