Wereld voor techniek Amersfoort

Dinsdag 16 februari 2016 heeft de feestelijke opening van de Wereld voor techniek plaatsgevonden.

Delen op sociale media

In deze nieuwe huisvesting werken MBO Amersfoort en de opleidingsbedrijven Bouwmensen, Installatie Werk Midden en SchildersˆsCool intensief samen door theorie en praktijk letterlijk bij elkaar te brengen. De uitbreiding en verbouwing van het voormalige bankgebouw, met een korte doorlooptijd van 10 maanden vanaf start ontwerp t/m oplevering, is een voorbeeld voor duurzaam hergebruik en transformatie van de bestaande gebouwenvoorraad. De nieuwe huisvesting “past als een jas”en de gebruikers zijn zeer tevreden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2018 - AGS Architects - Ontwerp & Realisatie door Marc Bijl